Conturează-ți o idee clară, urmărind interviul de mai jos:

Interviu cu Roxana Țarcă, la Quality Business Network


Despre mine

Am convingerea că piața financiară din România mai are drum lung de parcurs până la maturitate. Din ce în ce mai multe persoane au curajul să apeleze la un consilier pentru rezolvarea problemelor financiare.

Consilierii financiari au un rol foarte important în economiile de piață, ei fiind liantul dintre bănci și clienți. Consilierul cunoaște atât așteptările pieței pe care o servește cât și regulile bancare, găsind mereu echilibrul între cele două entități.

La fel ca în alte activități și zona financiară are mai multe niveluri de înțelegere și subtilitate. Oricât de multe ai crede că știi despre sistemele financiare, consiierul financiar are o adâncime mai mare a fenomenelor și o gamă mai variată de soluții din care să aleagă ceea ce este potrivit pentru tine.

Promisiunea mea

Mă voi lupta să-ți gasesc soluția cea mai bună în condiții de transparență maximă și fără costuri ascunse!

Formare profesională
1999-2003 Universitatea Ovidius, Constanta Facultatea de Administratie Publica – diploma de licenta Specializarea Administratie Publica 1994 – 1998 Colegiul National „Ghe.Rosca Codreanu” , Barlad Specializarea „Limbi moderne”, Engleza intensiv Romana Limba engleza: scris f.bine/ citit f.bine/ vorbit f.bine Limba franceza: scris mediu/ citit mediu/ vorbit mediu Limba germana: scris /citit/vorbit-nivel incepator • Atitudine proactiva,capacitate de analiza si decizie • Aptitudini dezvoltate de comunicare, orientare spre rezultate, rezistenta la stress Microsoft Office, PowerPoint,Internet,analiza financiara . Categoria B ; data obtinerii : iunie 2005 • Absolvire Institutul de Management al Asigurarilor (IMA) , noiembrie 2016 • Curs”Finance for Nonfinace” organizat in aprilie 2014 • Curs „Be Unique – Business Presentation Skills” organizat de Unicredit Tiriac Bank in octombrie 2013 • Curs „Team Coaching” organizat de Mind Learners (Anne Plesuvescu) in ianuarie 2013. • „Customer Focus „ curs de orientare spre dezvoltarea relatiilor cu clientii, perioada septembrie - octombrie 2010 • Curs „Tehnici de vanzari si negociere” organizat de Achieve Global Romania si absolvit in martie 2009. • Curs „Relationarea si comunicarea cu ceilalti:ascultare si discurs” organizat de Achieve Global Romania, si absolvit in octombrie 2008. • Diploma acordata de Fundatia „Ariel” a Facultatii de Limbi Straine,Universitatea Bucuresti pentru absolvirea modului de limba germana –nivel incepatori, iunie 2007. .
Experiență profesională
2019 - Antreprenor
Solutii Financiare Roxana Țarcă
2017 Manager Relatii Clienti IMM & Corporate
Patria Bank SA, servicii Financiare
2015 Manager Regional Relatii Clienti
Patria Bank SA , servicii Financiare
2012 Senior Relationship Manager
Unicredit Leasing, servicii Financiare (Leasing) 2008 Relationship Manager
Unicredit Leasing, servicii Financiare (Leasing)
2007 Relationship Officer
Unicredit Leasing, Servicii Financiare (Leasing)
2006 Operations Officer
Unicredit Leasing, Bucuresti, servicii Financiare (Leasing)
2005 Economist
BCD Leasing S.A, Constanta, servicii Financiare (Leasing)
2004 Economist in comert si marketing
TBI Leasing S.A, Sucursala Constanta, servicii Financiare (Leasing)
2003 Inspector de asigurari
Insurance Consulting SRL - Broker de asigurare, Asigurari