Asigurări de viata Bistrita – Roxana Tarca

Asigurări


Elimină incertitudinea din viața ta!.


Pilonul trei este probabil cel mai corect și transparent sistem de pensii. Află mai multe despre pilonul trei de pensii. Consilierea nu te costă nimic.
Plati Externe Bistrita – Solutii financiare Roxana Tarca

Credite


Finanțări și refinanțări


Am acces la toate ofertele bancare precum și a unor fonduri de investiții. În funcție de nevoile tale, te pot ghida spre cea mai potrivită variantă pentru tine. Folosind serviciile unui broker financiar, cresc șansele ca dosarul tău de creditare să fie acceptat de către o bacă și în funcție de situație poți avea costuri de creditare mai scăzute. Nu există comisioane sau costuri ascunse.
Pensii private Bistrita – Roxana Tarca

Pensii facultative


Te pregătești de cursă lungă?


Pilonul lll de pensii este facultativ însâ nu mai puțin puternic decât pilonul ll și în plus, vine cu o serie de avantaje: Flexibilitate,transparență, siguranță, randamente ridicate.Află mai multe despre siguranța pensiilor facultative de pe pagina Autorității de Supraveghere Financiară.
Credite Bistrita – Solutii financiare, Roxana Tarca

Plăți externe


Plăți externe și schimb valutar


Ai o afacere? Akcenta este soluția profesională pentru plăți externe și schimburi valutare. La comisioane preferențiale prin sistemul pus la dispozitie de Akcenta, cea mai mare instituție de plăți din Europa având un portofoliu de peste 36.000 de clienți și o experiență de peste 20 de ani.